I dag vil vi kigge på denne succesfulde / Game development / allegro.js - a HTML5 game making library

#1 2018-01-12 08:36:27

Candyerliovse
Member
Registered: 2018-01-12
Posts: 4

I dag vil vi kigge på denne succesfulde

Adidas sko har modtaget talrige Boost-opdateringer takket være besættelse af præstationsdæmpningssystemet. Udstyrslinjen har set moderniseret overdel, Primeknit, Boost og mere alle ramt den klassiske 90s træningsserie, og nu vil en ny proces af laserskærende fræsede læderpaneler tilføre en luksuriøs finish. Olie sneaker tendens i 2017 fortsætter med dette nyeste tilbud, der er nemt en af de indgange i den mørke grønne sneaker tendens endnu. Det ligger selvfølgelig på toppen af den komplette Adidas rene boost-model.

Kendt som PalmTree Pack, tager to par af Stan Smith-silhuetten pulserende accenter af enten en elektrisk grøn eller lys rød til opgave på en premium hvid læder øverst for at fremvise et palmeblad mønster sprøjtet over den ikoniske tennis model. I dag ser vi et kig hos en livsstilshydelig kvinde er eksklusiv farvelægning med en dyb Night Maroon-skygge. Parret forvandler den normalt gennemsigtige midfootremme gennem et stænk af en matchende nuance og Metallic Gold berører på remmen for at matche den klassiske Gum ydersål.

I dag vil vi kigge på denne succesfulde produktafkast på det globale marked og markedsføringsstrategien bag den. Oprindeligt var Stan Smith en tennissko Adidas ultra boost tilbud udviklet til den franske tennisspiller Robert Haillet i midten af 60'erne. Stan Smiths navn blev tilføjet til tennissko i begyndelsen af 70'erne, da Stan Smith, en berømt amerikansk tennisspiller, der begyndte at bære sko i 1971, begyndte at godkende det.

Ved at samarbejde med eksklusive detailhandlere og verdensomspændende ledere inden for mode, design og kultur. I september 2013 sluttede Adidas et udvalg af eksklusive detailhandlere over hele kloden for at tilbyde premium og begrænsede udgaver af den klassiske Stan Smith. Brandet producerede også tilpassede Stan Smith sneakers til en lille gruppe af mode-, design- og kulturleder fra hele verden. Hver sko tilpassede den berømte "Stansted Smith" -præsentation med Stan Smiths ansigt af partneren.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB